Vezi Bustul lui Decebal dintr-o salupa cu pornire din Orsova

, , Lasa un comentariu

Daca planuiesti sa pleci intr-o excursie in jud. Mehedinti, ar fi pacat sa nu vizitezi Bustul lui Decebal, construita de omul de afaceri roman Iosif Constantin Dragan.

 

Poti ajunge la Bustul Lui Decebal cu urmatoarele mijloace de transport:plimbari-cu-barca-pe-dunare2

– cu Salupa pe Dunare
– cu masina personala
– cu TAXI-ul dintr-un oras apropiat (Orsova)
– cu microbuse din orasele apropiate (Orsova, Baile Herculane, Turnu Severin)
Noi iti recomandam sa te deplasazi la Chipul lui Decebal cu SALUPA, pornind din orasul Orsova! De ce din Orsova? Pentru ca astfel, vei avea parte de o adevarata croaziera pe Dunare.
Cu pornire din Orsova, traseul va fi de aproximativ 43 Km dus-intors, cu oprire la urmatoarele atractii turistice: Tabula Traiana, Bustul lui Decebal, Manastirea Mracuna, Grota Veterani si Pestera Ponicova. Pretul fiind de 50 lei / prs.

bustul-lui-decebal
Important!
Daca ajungi in Baile Herculane, Orsova sau Turnu Severin, cu siguranta vei fi intampinat de unele firme de transport cu propunerea de a te duce la Bustul lui Decebal, unde vei avea posibilitatea de a pleca intr-o croaziera pe Dunare cu doar 35 lei / prs.
Probabil pretul te va atrage. Dar avand in vedere faptul ca aceea croaziera va fi pe o distanta de doar 3 Km, nu vei apuca sa te bucuri din plin de toate frumusetile din zona Cazanelor Dunarii.
Iar daca vei face un calcul, 35 lei pentru croaziera + biletul de autobus pana la Chipul lui Decebal tot pe la 50 lei vei ajunge. Tocmai din acest motiv, FunMaps iti recomanda sa pleci intr-o croaziera pe Dunare cu pornire din Orsova.

Noi am plecat cu Dl. Nicu, pe care il recomandam, avand pontonul chiar langa Banca Transilvania din Orsova. Pentru a lua legatura cu el, suna la TEL: 0722169837

Daca ti-a placut acest articol te rugam sa il distribui:
 

Adauga un comentariu