Strandurile din Baile Felix, adevarate oaze de relaxare

, , Lasa un comentariu

Pentru cei care nu stiu, Strandul Felix si Apollo din Baile Felix sunt situate in statiunea Baile Felix, la aproximativ 6 km de Municipiul Oradea si face parte din comuna Sanmartin.
In anul 2008 Strandul Felix a trecut printr-o etapa de modernizare, bazinele au fost recompartimentate, placate cu gresie si faianta, iar calitatea apei este monitorizata cu instalatii ultramoderne.

strand-baile-felix-3

Tot in 2008 Strandul Felix s-a unit cu Strandul Apollo, iar pe timp de vara clientii se pot bucura de 9 bazine cu apa termala si de conditii deosebite pentru plaja. Locurile pentru plaja sunt situate atat in jurul bazinelor exterioare cat si la etajul cladirilor.

Sincer eu am fost placut impresionat de conditiile si serviciile oferite de acest strand. Apa fiind foarte curata si schimbata zilnic, igiena maxima in garderobe, dusuri si grupuri sanitare, etc…cu alte cuvinte strandurile sunt foarte curate si bine intretinute.

strand-baile-felix-2
Locatia este una de vis! Strandurile fiind inconjurate de paduri, iar aerul proaspat si curat te va umple de energie ?? Odata ajuns in incinta strandului, cu siguranta nu vei avea timp de plictiseala.strand-baile-felix-4
Vei putea sa te dai pe topogane, sa te relaxezi in bazinul cu jacuzzi si in bazinele cu apa termala, sa innoti in bazinul de innot, sa te distrezi in bazinul cu valuri, sa joci volei, fotbal sau sa stai linistit la plaja cu o carte in mana. Toate acestea intr-un singur loc.

Iar cand foamea te loveste, ai la dispozitie o gramada de chioscuri, restaurante si terase unde vei gasi mancare proaspat gatita. Incepand de la fripturi, ciorbe, langos si patiserii pana la fructe, legume coapte si prajituri.

Iata cateva din dotarile Strandului din Baile Felix
– 9 bazine cu apa termala naturalaTopogan Strand Baile Felix
– sezlonguri (inclus in pret)
– Restaurant cu autoservire
– Cofetarie-patiserie
– Braserie
– loc de joaca pentru copiistrand-baile-felix-5
– 3 tobogane
– loc de plaja cu iarba si nisip
– bazin cu valuri
– teren de beach volley
– teren de minifotbal
– garderoba
– dusuri langa bazine si incinta garderobei

Program Strand Felix – Apollo
LUNI – 08:00 – 19:00
MARTI – 08:00 – 20:00
MIERCURI – 08:00 – 20:00
JOI – 08:00 – 20:00
VINERI – 08:00 – 20:00
SÂMBATA – 07:00 – 20:00
DUMINICA – 07:00 – 20:00

strand-baile-felix-1
E de mentionat faptul ca Strandul Felix este deschis doar pe timpul verii, iar Strandul Apollo, pe tot parcursul anului indiferent de anotimp sau sarbatori legale, conform programului mentionat mai sus.

Tarife la Strandul Felix – Apollo
Intrare adulti – 30 lei / prs Strand Baile Felix
Intrare copii cu vârsta intre 4 – 12 ani – 15 lei / prs
Inchiriat masa de Ping-Pong – 5 lei / ora
Inchiriat teren de fotbal 60 minute – 70 lei
Inchiriat teren de fotbal 90 minute – 85 lei

Dezavantaje
Accesul in incinta strandului se face pa baza unui card de acces asemanator cu sistemul de la Gradina Zoologica din Oradea. Iar cardul de acces este valabil pentru o singura intrare. In cazul in care doriti sa iesiti din incinta strandului si in aceeasi zi doriti sa intrati din nou, va trebui sa achizitionezi un alt card.
Un alt dezavantaj ar fi aglomeratia din sezon si weekend-uri. Intr-o zi aglomerata va trebui sa stai la rand chiar si o jumatate de ora pentru a putea sa te dai o tura pe topogan, sa ocupi un loc in bazinul cu jacuzzi sau dupa un meniu la Restaurantul cu Autoservire din incinta strandului.

Daca ti-a placut acest articol te rugam sa il distribui:
 

Adauga un comentariu