Betfia un loc minunat pentru relaxare

, , Lasa un comentariu

Esti pasionat de calatorii, drumetii montane, excursii cu bicicleta sau pur si simplu iti place sa iesi in natura la un gratar? Daca raspunsul tau e DA, ai ajuns unde trebuie ??
Prin acest articol vreau sa-ti prezint o zona minunata aflata la aproximativ 5 km de Oradea, foarte aproape de renumitele statiuni Baile Felix si 1 Mai.

panorama-betfia

Localitatea se numeste Betfia, iar accesul se face dinspre Baile 1 Mai (La intrare in 1 Mai vei vedea un indicator spre Betfia).
Ce poti face la Betfia?
In primul rand sa te bucuri de aerul curat si de linistea pe care probabil de mult nu ai mai avut-o, sa admiri frumusetile naturii, unde vei avea parte de o priveliste panoramica spre orasul Oradea sau sa joci un volei. Important e sa fii acolo, in mijlocul naturii.

In al doilea rand, ai putea vizita Avenul Hudra Brady. Localnici de acolo il stiu sub numele de Craterul de la Betfia. Asa ca daca vrei sa intrebi un localnic unde se afla, nu-l intreba de Avenul Hudra Brady ca iti va raspunde cu o alta intrebare (gen: ce e Hudra bradu asta?).

craterul-betfia
Iar daca ai chef de distractie si de senzatii tari iti recomand sa vii cu bicicleta! Te asigur ca vei avea parte de o experienta de neuitat 😀 In zona vei gasi mai multe piste pentru biciclisti facute de trasee bicicleta.
Tipul bicicletei pe care o recomand este MOUNTAIN BIKE!
Tot ce trebuie sa faci este sa te urci pe o bicicleta si sa pedalezi spre localitatea Betfia. Iar daca nu esti din zona, ar fi pacat sa pleci din statiuni fara sa vizitezi Craterul de la Betfia.

betfia-bicicleta

Daca ti-a placut acest articol te rugam sa il distribui:
 

Adauga un comentariu