Apex Clean Oradea – O firma serioasa de curatenie

, , Lasa un comentariu

Nu am inteles niciodata conceptul de curatenie generala in prag de sarbatori. Fie ca e vorba de craciun, revelion sau pasti, romanii isi intorc casele pe dos, duc covoarele la spalat, fug cu masinile la spalatoriile din oras, s.a.m.d. Toate acestea, fix in ultima zi :))

De ce tocmai in ultima zi ? Nu stiu…cred ca face parte din traditia romanului. Unde mai pui si faptul ca, daca faci curatenie cu o saptamana inainte, risti ca munca ta sa fie in zadar.

Si uite asa, sarbatorile care ar trebui sa ne aduca bucurie, fericire si buna dispozitie, se transforma intr-un calvar. De fiecare data suntem rupti de oboseala in ajunul craciunului.
Vrei sa scapi de aceste frustrari si sa te poti bucura de aceste sarbatori ? Apeleaza la o firma de curatenie ! In doar cateva ore, iti poti vedea casa luna si bec, fara sa faci niciun efort. Eu am apelat la Apex Clean Oradea si am fost foarte multumita. Pe aceasta cale  v-o recomand si voua.

O echipa de 2 persoane s-au prezentat politicos la casa mea, cu tot necesarul pentru o curatenie generala. Incepand de la aspirator, solutii si lavete, pana la sacii menajeri. Iar in cateva ore, casa a fost curata. Inclusiv aragazul, frigiderul si cuptorul cu microunde a fost curatat.

Preturile sunt accesibile si se pot negocia ! Iar daca devii client fidel, cu sigurant vei primi reduceri de pret sau alte servicii de curatenie gratuite.

Intra in contact cu Apex Clean Oradea prin urmatoarele date de contact:Firma curatenie

TELEFON: 0755469132 – Socaciu Daniel

EMAIL: socaciu.daniel@gmail.com

SITE WEB: http://apex-clean.ro

Daca ti-a placut acest articol te rugam sa il distribui:
 

Adauga un comentariu